Present till henne

Ge henne någonting vackert!

Ett vackert smycke är den perfekta presenten till henne – oavsett om du letar efter en present till din flickvän, syster, mamma, dotter eller bara en god vän. Skäm bort henne med ett exklusivt, handgjort smycke från BECK!

Ett urval av våra mest populära smycken hittar du nedan:

BECK erbjuder ett stort utbud av utsökta örhängen, halsband och armband. För att se alla våra smycken, klicka här

Beställ din present till henne online

Välj bland ett stort utbud smycken på vår site. Alla smycken är unikt designade i guldpläterat silver och utsmyckade med Swarovski kristaller, sötvattenspärlor eller halvädelstenar. Beställ din present till henne online och kontakta oss i samband med din beställning om du vill att vi ska göra ett lyxigt paket av din gåva! Inslagningen kostar inget extra.

Leveranstid av present

Lagervaror kan vi leverera omgående så fort betalningen är emottagen. Vi skickar våra försändelser med Schenker och vi räknar med ca 7 dagars leveranstid, även fast det ibland kan gå snabbare. Det är möjligt att beställa snabbare leverans mot en avgift. Med normal leveranstid har beställningar över 1000 SEK fri frakt.

Bor du på en annan ort än den person du vill uppvakta? Vi kan leverera ditt paket till valfri address och i valfritt namn. Viktigt att betona är att namnet på personen som ska hämta ut paketet hos postombudet även måste stå som mottagare på paketet, annars kommer de inte att få ut paketet hos ombudet. Därför är det viktigt att du kontaktar oss i samband med din beställning med instruktioner om hur och var du vill att ditt paket ska levereras. Vi skickar gärna med din personliga hälsning i paketet!

Present till henne