Bröllop

Unika bröllopssmycken!

BECK Designs smyckeskollektioner erbjuder många vackra smycken för ditt bröllop, i många olika stilar och exklusiva material. Framför allt BECKs utsökta örhängen från Classic Collection med skimrande Swarovski kristaller i olika färger är mycket populära bröllopssmycken. Förutom ett stort urval örhängen har BECK även både vackra halsband och armband för den blivande bruden.

Våra smycken går att få i en mängd olika färger och nyanser – om du inte kan hitta exakt vad du letar efter på vår site, kontakta oss gärna med din förfrågan så hoppas vi kunna hjälpa dig att ta fram exakt det smycke du önskar.

 

Designa unika bröllopssmycken till din bröllopsdag

Personliga bröllopssmycken

Kan du inte hitta det perfekta bröllopssmycket, eller vill du ge dina smycken en personlig touch? BECK erbjuder dig en unik möjlighet att tillsammans med designer Rebecca Paz designa och skapa personliga smycken exklusivt för ditt bröllop utifrån dina egna önskemål. Du kan välja stil, material, ädelsten, storlek – allt för att dina smycken ska passa dig och din bröllopsdag perfekt.

För mer information om denna unika möjlighet att vara med och designa dina egna smycken, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Den blivande bruden Sarah samarbetade här med BECK för att ta fram de perfekta smyckena till sitt bröllop, både till sig själv och till sina åtta tärnor. Resultatet blev att samtliga tärnor bar örhängen i blått, som var bröllopets färg, men att varje enskild tärna själv fick vara med i processen och bestämma hur sina örhängen skulle se ut. På så sätt fick brudens närmaste vänner rum för att uttrycka sin egen personlighet och varje tärna fick möjlighet att glittra på sitt eget unika sätt.