Home PageSmycken från beck

Smycken från BECK

Vackra, unika smycken från exklusiva BECK Dutch Caribbean med inspiration både från exotiska platser och världens modecenter. BECKs design är feminin och elegant och strävar efter att få varje kvinna att känna sig vacker och speciell. BECKs smyckeskollektion består av utsökt designade örhängen, halsband, armband och ringar som passar lika bra till vardag som till fest. Låt dig gärna inspireras av vår lookbook! Varje enskilt smycke är handgjort i BECKs studio i New York i exklusiva material såsom Swarovskikristaller, sötvattenspärlor eller halvädelstenar. BECKs Classic kollektion har en tidlöst elegant design som är älskad av många och som står sig år efter år. BECKs Limited Edition kollektion uppdateras ständigt med exklusiva nyheter där varje smycke enbart skapas i ett fåtal exemplar. Alla BECKs statement halsband (även kallade BECKlaces) är Limited Edition och varje enskilt halsband har unika inslag. BECK Dutch Caribbean är mycket omtyckt av svenska celebriteter och syns återkommande på röda mattan och i modepressen. BECK Dutch Caribbean finns till försäljning i utvalda butiker i Stockholm, Åre och Råå, och självklart går det även bra att beställa ditt favoritsmycke på nätet.

BECKs utbud uppdateras kontinuerligt med nya underbara nyheter från Limited Edition kollektionen, så titta gärna in här ofta!

Guldpläterade smycken

Alla ”guld smycken” från BECK är skapade av guldpläterat silver eller goldfill. Guldpläteringen i sig består av ett lager 12 eller 14 karat guld – karat halten varierar och anges i produktbeskrivningen för varje enskilt smycke. Det är viktigt att du tar väl hand om dina guldpläterade smycken så att de håller sig vackra länge! Vissa armband har pärlor av goldfill, till exempel våra BECKlettes. Goldfill betyder att överdraget av guld mekaniskt har fogats samman med den underliggande metallen genom tryckbehandling. Goldfill kallas på svenska ibland ”gulddoublé” eller ”guldförgyllt” och detta material är mycket hållbart och tål även flitig användning. Den underliggande metallen är oftast mässing och guldhalten oftast 14 karat. Förvara alltid dina dyrgripar i den medföljande asken eller påsen och skydda dem från krämer och parfym, så kommer de att hålla sig vackra länge.

Bröllopssmycken

Kristaller, pärlor och halvädelstenar i elegant design – många av våra exklusiva örhängen passar utmärkt som bröllopssmycken! Vi erbjuder också en unik möjlighet att tillsammans med vår designer ta fram dina egna dröm-detaljer till ditt bröllop.

Alla smycken från BECK

Special designade smycken

Tycker du om vår design men hittar du inte exakt det du letar efter? Har du speciella önskemål om färg eller form? Kontakta oss för att tillsammans med vår designer Rebecca Paz ta fram designade smycken utefter dina egna önskemål. Vänligen kontakta oss för alla förfrågningar.

Smycken