Skötselråd smycken

ÄLSKA DINA SMYCKEN

Vi vill att du ska kunna njuta av dina BECKs för en lång, lång tid framöver och därför vill vi ge dig några skötselråd om hur du bäst tar hand om dina dyrgripar.

Skötselråd smycken

Ditt BECK smycke är handgjort och består av ett tjockt lager 12 eller 14 karat guldplätering på Sterling Silver. Vi rekommenderar att du behandlar dina smycken varsamt och tar väl hand om dem genom att förvara dem i den medföljande asken eller påsen. Undvik att utsätta dem för onödigt slitage genom att ta av dig dina smycken när du till exempel diskar, duschar, badar och sover. Alla metaller, inklusive guld och silver, mår dåligt av klorerat vatten och saltvatten.

Om du vill polera dina smycken, använd en torr, ren och mjuk trasa – helst samma trasa som du använder till dina solglasögon. Använd INTE trasor avsedda för att putsa silver, då dessa trasor är för grova och du då riskerar att skada ytan på dina smycken och använd inte heller papper då det kan innehålla träflisor som kan repa dina smycken. BECKs smycken består antingen av sötvattenspärlor, Swarovski kristaller eller andra ädel- eller halvädelstenar. För att skapa BECKs fantastiska lyster har våra Swarovski kristaller ofta en speciell behandlad yta och vi rekommenderar skarpt att inte använda oljebaserade lösningar vid rengöring. Skydda även dina smycken från solskyddskrämer, hudkrämer och andra krämer, annars kan kristallernas fina lyster förstöras. Detta är viktigt!

Ta på dig dina smycken sist!

Vi hoppas att du kommer att älska dina nya BECKs och att de kommer att få dig att känna dig speciell i många år framöver!

 

Skötselråd smycken