Örhängen

BECK örhängen

EXKLUSIVA ÖRHÄNGEN FRÅN BECK

BECK Dutch Caribbean är framför allt känt för sina eleganta ”BECK Classic” örhängen med stor ögla och underbart skimrande Swarovski kristaller, men på senare tid har BECKs örhängeskollektion även fått många nya spännande tillskott i olika former och med olika typer av ädelstenar. Smyckesserien ”Rounds & Drops” är en av dessa och har snabbt blivit mycket populär i sina olika kombinationer av Swarovski kristaller och exklusiva ädelstenar. Varje enskilt örhänge skapas för hand av vår designer i BECKs studio i New York.

BECKs smycken är ”Effortlessly Chic” och förmedlar en känsla av Karibisk glamour blandat med det senaste från modevärlden i New York. Alla örhängen passar både till vardag och fest och går utmärkt att kombinera både med aftonklänningar och jeans.

BECKs guld örhängen är gjorda av guldpläterat Sterling Silver där varje yta täckts av ett lager av 12 eller 14 karats guld i gult eller rött. Dessa metaller arbetas sedan för hand ihop med sötvattenspärlor, Swarovski stenar eller andra ädelstenar för att skapa varje unikt örhänge. De Swarovski kristaller som används har behandlats för att skapa BECKs speciella skimrande lyster i olika nyanser. De ädelstenar och halvädelstenar som används är till exempel jade, ametist, labradorite, turkos och kvarts. När naturliga ädelstenar används är varje stens unika ojämnheter en del av smyckets enskilda design, vilket är önskvärt och gör varje smycke unikt. Många av BECKs örhängen är ”Limited Edition” och görs bara i enstaka exemplar.

Beställ örhängen online direkt från BECK

För att snabbt och säkert beställa dina örhängen online, lägg din beställning direkt via vår site eller kontakta oss så hjälper vi dig inom 24 timmar. Om du är intresserad av ett par BECK örhängen som du inte kan hitta på vår site, maila oss med bild eller beskrivning så återkommer vi så fort som möjligt med information om det fortfarande är möjligt att beställa dessa online eller om vi kan erbjuda något liknande.

Ett urval ur BECKs örhänges kollektion

Special designade örhängen

Det finns även en unik möjlighet att specialbeställa designade örhängen från BECK enligt dina egna önskemål och att tillsammans med designer Rebecca Paz skapa de örhängen som passar just dig och ditt speciella tillfälle. Kontakta oss med förfrågningar om dina dröm smycken!

BECKs örhängen är allergi- och nickelfria.