Home PageSwarovski smycken

Swarovski Smycken

Designade Swarovski smycken från BECK!

Här hittar du ett urval av våra vackra Swarovski smycken. Alla smycken är designade och skapade för hand i guldpläterat silver och utsmyckade med underbara Swarovski kristaller i olika färger och former.

Swarovski smycken online

BECK Dutch Caribbean erbjuder ett stort utbud av designade Swarovski örhängen och Swarovski halsband och självklart kan du beställa våra Swarovski smycken online. Våra smycken är handgjorda med 12 eller 14 karat guldpläterat silver. Vi erbjuder även vissa Swarovski armband. Vissa av våra smycken finns på lager och kan levereras omedelbart. Andra smycken skapas på beställning och har ca 3-4 veckors leverenstid. För exakt leveranstid, kontakta oss så återkommer vi till dig omgående. Vänligen kontakta oss också om du inte kan hitta det Swarovski smycke du letar efter på vår site så ska vi försöka hjälpa dig!

Vad är Swarovski kristaller?

En stor del av BECKs kollektion består av underbara smycken med detaljer av gnistrande Swarovski kristaller. Varumärket Swarovski är världskänt för deras underbart skimrande kristaller. Men vad är egentligen en Swarovski kristall? Deras kristaller är en exklusiv form av kristallglas som innehåller bly och som slipats till perfection. Det är den speciella glassammansättningen och den exakta precisionsslipningen som gör Swarovskis kristaller så extremt klara och glittriga. BECK använder enbart certifierade Swarovski kristaller, Swarovski Elements – tillverkade i Swarovskis egna fabriker i Österrike, i våra smycken.

Det är lätt att skilja en äkta Swarovski kristall från en falsk. En äkta Swarovski kristall är maskinslipad och därför är slipningen alltid perfekt – fasetterna möts alltid vid en enda punkt och kristallen är 100% enhetlig. En äkta kristall har vidare inga bubblor inuti sig utan den är klar rakt igenom.

Vissa av Swarovskis kristaller har ett extra starkt skimmer i regnbågens alla färger. För att skapa detta skimmer behandlas kristallerna med en speciell beläggning. Det är viktigt att vara rädd om denna reflekterande hinna på dina Swarovski smycken. Du ska till exempel skydda dina smycken från hudkrämer, parfym och oljor. För att undvika att du skadar dina smycken med Swarovski kristaller, läs gärna våra skötselråd

Swarovski Smycken BECK